LEOLUX DESIGN EVENT | 4 t/m 7 oktober

Van 4 tot en met 7 oktober zal bij Co van der Horst het jaarlijkse Leolux Design Event weer plaatsvinden. Stephan en Edwin van der Horst organiseren ieder jaar meerdere events en ontvangen aansprekende en inspirerende gasten. Met de organisatie willen de broers een platform bieden voor iedereen met belangstelling voor high end interieur, zowel particulier als professioneel.We heten u graag welkom in Amstelveen

Leolux Dutch Design Event:
Donderdag 4 oktober van 19.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 5 oktober van 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 7 oktober open van 12.00 tot 17.00 uur

Feestelijke ontvangst met Limburgse lekkernijen | Aantrekkelijke aanbiedingen
Donderdag 4 oktober | Edward van Vliet | Roderick en Claire Vos
Stichting Papageno


Donderdag 4 oktober:
Edward van Vliet | Roderick en Claire Vos | Stichting Papageno


Zaterdag 6 oktober:
Han Meulendijk van Carpet Sign maakt live kleurstalen van uw toekomstige vloerkleed | Een vakman van Leolux stoffeert live | Artifort presenteert kastenprogramma | Nieuwe collectie Dutch Design | Pode | Leolux


Het event gaat officieel van start op donderdag 4 oktober om 19.00 uur met lezingen van:

EDWARD VAN VLIET | TRENDPRESENTATIE
Een merk is veel meer dan een verzameling losse producten. Op zoek naar de samenhang analyseerde van Vliet op verzoek van Leolux de collectie en formuleerde hij een aantal inspirerende belevingswerelden met uitgebalanceerde kleuren, vormen en materialen. Elk van die werelden vertelt zijn eigen verhaal en vormt voor Leolux een leidraad bij het selecteren van nieuwe modellen, kleuren en materialen. Om de beleving helemaal compleet te maken, creëerde de designer voor de Leolux-wereld een reeks eigen ontwerpen: zachte textielproducten, zoals kussens, plaids en karpetten en een aantal poefs en tafeltjes, maar ook het nieuwe model Jill.


CLAIRE EN RODERICK VOS | INTRODUCTIE: PODE

Pode is het jonge zelfstandige lifestylemerk van Leolux, waarmee je je hele woonkamer kunt inrichten. Dutch Design, verrassend, fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Daarvoor werken ze samen met gerenommeerde ontwerpers.

Een speciale rol is weggelegd voor art directors Roderick en Claire Vos. Zij geven de collectie een geheel eigen identiteit, in kleur, stijl en ontwerp. Roderick Vos, bekend ontwerper en goed verteller, opent de Pode afdeling op donderdag 4 oktober.


STICHTING PAPAGENO

Sebastiaan Sanders (CEO Leolux) zal het event openen met de feestelijke overhandiging van een gelijknamige Leolux Papageno-fauteuil aan Stichting Papageno, bestemd voor het Papageno Huis in Laren. Aaltje van Zweden-van Buuren en echtgenoot, dirigent Jaap van Zweden, ouders van een zoon met autisme, richtten de stichting op in 1997, met als doelstelling om kinderen en jongeren met autisme te helpen. Inmiddels is Papageno een begrip in Nederland.

De Stichting heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige organisatie die zich met allerlei initiatieven en activiteiten richt op de ontwikkeling van kinderen en jongeren met autisme. Zoals een landelijk netwerk van muziektherapeuten die therapie geven bij kinderen thuis en het Papageno Huis, waar opvang en ondersteuning geboden wordt aan jongeren met autisme.


Uitnodiging

Wilt u ook graag dit mooie event bijwonen?
Klik dan hier voor de uitnodiging in PDF formaat.