Gardelux Fit

Gardelux Fit: Nieuw en tijdloos design

Een eigentijds garderobesysteem
Gardelux Fit is een nieuw garderobesysteem dat zich perfect leent voor speelse of sportieve omgevingen. In iedere kleur mogelijk, eenvoudig te monteren en doeltreffend: Gardelux Fit is speciaal ontwikkeld voor toepassing in zorg, sport en onderwijs.

Een garderobe die matcht met de clubkleuren? Of die perfect aansluit bij de vrolijke kleuren van een schoolgebouw? Gardelux Fit is een garderobesysteem met een eigentijds en speels karakter. Simplistisch, maar enorm doeltreffend. Op basis van een lijst uit één kleur met bijpassende haken past Gardelux Fit in iedere ruimte.


“Gardelux Fit: perfecte oplossing voor zorg, onderwijs en sport”

In iedere kleur leverbaar
Standaard wordt Gardelux Fit geleverd in een mat naturel uitvoering, maar dit functionele garderobesysteem voor sport en onderwijs is naar wens te personaliseren. Op aanvraag kunnen de steunen, lijsten en jashaken in iedere gewenste RAL-kleur uitgevoerd worden.

Net als alle andere Gardelux garderobes, zijn de Gardelux Fit garderobes gemaakt van geanodiseerd aluminium en Cradle to Cradle Silver gecertificeerd. Gardelux Fit is daarmee heel geschikt voor duurzaam inkopen van kantoormeubilair.

Passend bij ieder interieur 
Gardelux Fit heeft een ruime opslagcapaciteit en kan uitgebreid worden tot twee lijsten (Fit 2). Door de naar binnen gerichte haken en afgeronde hoeken is het een veilig systeem en uitermate geschikt voor basisscholen en kinderdagverblijven.

Makkelijke en eenvoudige montage 
Gardelux Fit is in een aantal korte handelingen te monteren (modulair bouwsysteem). Vakmensen roemen deze functionele garderobe voor sport en onderwijs voor haar efficiënte en eenvoudig montage.

Verlengbaar systeem
Gardelux Fit 1 bestaat uit één lijst en Gardelux Fit 2 bestaat uit twee lijsten. Zowel Fit 1 als Fit 2 zijn complete garderobesystemen, die u kunt verlengen met een uitbreidingsset.

Gardelux Fit is verkrijgbaar in 3 standaard lengtes.