Gardelux Allure

Gardelux Allure: sierlijke functionaliteit

Gardelux Allure steelt de show in elke ruimte
Een ideaal systeem voor moderne projectinrichting qua doelmatigheid en uiterlijk. De basis bestaat uit een ellipsvormig aluminium profiel met gekleurde lijsten in combinatie met zwarte kunststof stijlelementen. Dit zorgt voor een fris, licht uiterlijk met een levendig karakter.

Allure die ook staande overeind blijft!
Het Gardelux Allure systeem is ook toe te passen op enkelzijdige of dubbelzijdige vrijstaande garderobeframes. De frames zijn in verschillende hoogtes en in diverse kleuren op aanvraag leverbaar en worden standaard van stelvoeten voorzien. Andere mogelijkheden zijn zwenkwielen of stelplaten voor montage op de vloer. Meerdere frames kunnen gekoppeld worden. Tevens is montage van een parapluhouder aan het frame mogelijk.


“Kleurrijk, elegant en representatief”

Kleurrijke Garderobe
De profielen zijn mat naturel geanodiseerd. Voor de accentijsten gelden de volgende standaard kleuren: zwart (RAL 9011), blauw (RAL 5002), mat aluminium geanodiseerd, beuken of kersen houtfineer. Andere kleuren op aanvraag.

De wandsteunen zijn standaard zwart geëpoxeerd RAL 9011. Haken, kledinghangers en eindkappen zijn van zwart kunststof.

Duurzaam en groen
Net als al onze andere Gardelux garderobes is de Gardelux Allure gemaakt van geanodiseerd aluminium en Cradle to Cradle Silver gecertificeerd.

Het garderobesysteem Gardelux Allure voldoet aan alle criteria voor Duurzaam Inkopen van Kantoormeubilair.

Variabel in lengte en diepte
De opbouw maakt het systeem geschikt voor elke toepassing, zowel in vaste locaties als op flexibele (werk)plekken. De garderobes hebben een maximale lengte van 5000 mm (houtfineer tot 3000 mm).

De Gardelux Allure garderobes worden standaard geleverd met 10 haken en/of kledinghangers per meter garderobeprofiel (h.o.h. 100 mm) of 8 haken en/of kledinghangers per meter garderobeprofiel (h.o.h. 125 mm). Type 8/8a keuze uit 1, 2 of 3 kledinghangers/6 jashaken. Type 11/11a magneet keuze uit 1 of 2 kledinghangers/4 jashaken.