Gardelux 1

Gardelux 1: succesvolle garderobe voor iedere omgeving

Tijdloze klassieker van vandaag
Gardelux 1 is een garderobesysteem met een tijdloze uitstraling. Het systeem is erg flexibel en kan op maat worden samengesteld uit verschillende onderdelen.

Een industriële uitstraling gecombineerd met ultiem gebruikersgemak. Gardelux 1 is dankzij haar luxe verschijning een succesvol garderobesysteem voor hospitality omgevingen. De afgeronde uitvoering van geanodiseerd aluminium in twee verschillende, neutrale kleurstellingen maakt het systeem passend in ieder interieur.

Veel bezoekers?
Verwacht u veel bezoekers en vraagt uw garderobe om flinke opslagcapaciteit? Gardelux 1 kan uitgevoerd worden tot drie lijsten, waarmee het systeem uitermate geschikt is voor omgevingen waar veel bezoekers komen.

Dankzij de stijlvolle en neutrale uitstraling van Gardelux 1 is dit garderobesysteem geschikt voor hotels, restaurants, theaters, kerken en musea. Gardelux 1 is losstaand en verrijdbaar verkrijgbaar, waarmee u snel en efficiënt plaatselijke capaciteit realiseert.


“Gardelux 1, thuis in iedere omgeving”

Een industriële garderobe met ruimte voor veel jassen
Garderobesysteem Gardelux 1 heeft een luxe en industriële uitstraling dankzij de ovale aluminium buizen, waaraan jashaken bevestigd kunnen worden. Ook als legprofiel voor bijvoorbeeld hoeden of helmen zijn deze aluminium garderobe buizen erg geschikt.

Binnen het Gardelux 1 assortiment zijn diverse hoed- en jashaken beschikbaar. Natuurlijk mogen fraaie kledinghangers niet ontbreken. De standaard afstand tussen jashaken is 15 cm. Voor de toepassing van kledinghangers, al dan niet gecombineerd met jashaken, wordt een afstand van 10 cm geadviseerd.

Ook vrijstaand staan ze sterk
Wandgarderobes type 4 t/m 13 kunnen op een vrijstaand frame gemonteerd worden, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. Verschillende types kunnen ook geheel in het zwart, met zwarte haken en hangers of met eikenhouten roedes worden geleverd.

De frames zijn in verschillende hoogtes en in diverse kleuren op aanvraag leverbaar en worden standaard van stelvoeten voorzien. Andere mogelijkheden zijn zwenkwielen of stelplaten voor montage op de vloer. Meerdere frames kunnen gekoppeld worden.Garderobe in iedere gewenste lengte
Het garderobesysteem Gardelux 1 schikt zich naar iedere ruimte. Deze garderobe is leverbaar in elke gewenste lengte tot 5 meter.

Ook voor de wat kleinere ruimtes zijn er innovatieve oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan montage onder kastplanken, tussen twee wanden of als onderdeel van interieurbouw. Een modulair systeem met vele mogelijkheden!