Gardelux zitbanken

Sterk en robust maatwerk

Slijtvaste kwaliteit
Projecten die met garderobesystemen en zitbanken van Gardelux zijn ingericht staan er na jaren nog als nieuw bij. Waar mensen sporten, samenkomen of werken zijn er gebruiksvriendelijke en onderhoudsarme oplossingen die op maat kunnen worden ingericht.

Modulaire opbouw
Alle zitbanksystemen zijn modulair opgebouwd zodat de samenstelling aan de wensen van de gebruiker kan worden aangepast. Het gemak van de gebruiker en de eisen van de opdrachtgever zitten hier samen op één bank.


“Stabiel ontwerp kan tegen stootje.”

De talrijke mogelijkheden
De zitbanken worden geleverd als wandmodel, vloermodel, losstaand of in combinatie met een garderobesysteem. De banken zijn te bestellen met een gelakt hardhouten, geanodiseerd aluminium of gerecycled kunststof
zitting. Tevens is de zitbank uit te breiden met een schoenenrek.

Onmisbaar in kleedruimtes
Behalve praktisch om even iets op te leggen of om op te zitten, zijn deze banken onmisbaar in kleedruimtes van onder andere zwembaden, sportzalen, bedrijven en scholen. De banken kunnen zodoende als los zitelement dienst doen maar ook voorzien worden van een eenvoudige Gardelux 2 garderobe.

Flexibel in kleur en lengte
Frames zijn van zwart gelakt staal. Er is op aanvraag keuze uit diverse kleuren. Standaard lengtematen zijn 115 en 215 cm, maar ook leverbaar in elke gewenste lengte.

De zitting is nu ook te bestellen in 100% kunststofrecyclaat (HDPE, LDPE en PP). Dit materiaal past bij het duurzaam inkopen van gebouwinrichting. Deze zittingen zijn onderhoudsvrij, antislip en hebben een zeer lange levensduur.