Sport & leisure

Gardelux: onmisbaar in iedere sportruimte

Voor iedere wens een garderobeoplossing
Sport &  leisure accommodaties hebben ieder dag te maken met verschillende soorten bezoekers: een bezoeker komt ontspannen, teams komen trainen of u organiseert een grote sportwedstrijd.

Deze verschillende bezoekers hebben wisselende wensen met betrekking tot het opruimen van hun jassen.

Kleine en grote groepen
Gardelux biedt garderobes voor kleine en grote groepen bezoekers. Ook hebben wij garderobe oplossingen voor piekbelasting. Daarnaast hebben we mooie wandgarderobes en jashaken in het assortiment.

Al onze garderobes hebben gemeen: ze zijn gemaakt met aandacht voor functionaliteit, duurzaamheid en design. Gardelux garderobes zijn gemaakt van 75% gerecycled aluminium en zijn slijtvast.

Gardelux zitbanken en Gardelux 2 garderobesysteem
Gardelux Fit In zwembad Den Uyt Mol.
Gardelux zitbanken en Gardelux 2 garderobesysteem
Gardelux Fit

Opgeruimde kleedruimte
Wilt u uw bezoekers naast een gedeelde garderobe een persoonlijke opbergruimte bieden? Naast garderobes produceert Hermeta ook op maat gemaakte lockers.

HerboLock biedt een veilige opbergruimte voor tal van gebruikersgroepen. De lockers zijn speciaal geschikt voor vochtige ruimtes zoals in zwembaden, fitnesscentra en sportcomplexen of sauna’s.

Flexibel in kleur en maat
De slagvaste HeroLock lockers zijn samengesteld uit een perfecte mix van massief vochtbestendig High Pressure Laminate plaatmateriaal, r.v.s. componenten en aluminium multifunctionele profielen.

De lockers zijn leverbaar in nagenoeg iedere uitvoering en kleur en passen perfect bij de Gardelux garderobes en zitbanken.