Voor ‘The Kabuki Collection’, de nieuwe standaard in design garderobes, ontwikkelde Edward van Vliet twee verschillende belevingswerelden: ‘Poetry & Art’ en ‘Nostalgia & Nature’. Binnen deze sferen staat de beleving van de bezoeker van hotel, restaurant of theater voorop. De garderobe elementen uit de collectie laten zich oneindig variëren: van roomdivider tot design garderobe, van luxe kledinghanger tot mobiele kleedkamer. In de ontwerpen van Edward van Vliet is een belangrijke rol weggelegd voor verschillende Nederlandse artiesten. Een smeltkroes van Dutch Design dus.


Geanodiseerd meesterwerk door Alumet
Alumet is een specialist in het anodiseren van aluminium. Dit Nederlandse bedrijf staat bekend om een hoogwaardige kennis van anodisatie processen, eigen technieken en kleurprogramma’s. Voor Gardelux heeft Alumet nieuwe hoogten bereikt door aluminium garderobeprofielen in goud, brons en zijdeachtig frambozenrood te anodiseren.


Dimensions collection van BN
De panelen van Frame Shoji en Frame Muryo worden gekenmerkt door een luxe afwerking van BN wallpapers of rijke velvet stoffen, ingelegd in een perfect geanodiseerd en afgewerkt aluminium frame. Personaliseer en kies uit de exclusieve dessins van BN Wallpapers.


Sierlijke designjuwelen
Sierlijke designjuwelen maken de design garderobes en roomdividers uit de Kabuki Collection compleet. De haken zijn gecomponeerd als ware meesterstukjes. Sieradenontwerpster en beeldend kunstenaar Judith Bloedjes maakte iedere porseleinen inlay van Haak Hana verfijnd en uniek. Andere mogelijkheden zijn een walnoothouten inlay (Haak Mokuzai) of een uitgefreesde diamantvorm (haak Sawa).