Binnen ‘The Kabuki Collection’, de nieuwe design garderobes van Gardelux, selecteerde Studio Edward van Vliet een verzameling van rijke materialen door Nederlandse topmerken- en artiesten. Al dan niet gecombineerd met spiegels, gordijnen en haken, zijn deze roomdividers en design garderobes toe te passen door zowel project- en woninginrichters als in hotels, restaurants, retailomgevingen en openbare gebouwen.


Gardelux_frame

Frame Katen
Frame Katen is een superieur garderobesysteem. De rijke combinatie van luxe textiel met zijdeachtig geanodiseerde aluminium frames onderstreept de schoonheid van dit losstaande garderobe element. De aaibare materialen zijn perfect in balans met houten panelen of fraai BN-behang. Perfectie tot in de kleinste details door te kiezen voor Hangaa-hangers of elegante haken; zijdeachtig gekleurd, met sawa-gefreesde vormen of voorzien van houten of porseleinen inlay. Verken de eindeloze mogelijkheden van The Kabuki Collection: met de elementen kan naar wens worden gevarieerd en gecombineerd. Exclusief ontwerp door Studio Edward van Vliet.


Frame Shoji
De panelen van Frame Shoji worden gekenmerkt door een luxe afwerking van BN wallpapers of rijke velvet stoffen, ingelegd in een perfect geanodiseerd en afgewerkt aluminium frame. Geïnspireerd door Japanse schermen en papieren deuren. Met de elementen kan eindeloos worden gevarieerd en gecombineerd. Zonder twijfel zal Frame Shoji een exclusief en smaakvol kamerelement zijn omgevingen waar persoonlijk comfort vereist is, zoals restaurants, lobby’s of hotelkamers. Exclusief ontwerp door Studio Edward van Vliet.


Frame Muryo
Frame Muryo creëert balans en een persoonlijke atmosfeer binnen dynamische omgevingen. Dit stijlvolle vrijstaande element is een roomdivider én een persoonlijk interieurstatement in één. Ontdek de eindeloze designmogelijkheden en voer de perfectie door tot in de kleinste details, bijvoorbeeld door haken te kiezen die zijn ontworpen door Studio van Vliet.


Frame Kekkou
Frame Kekkou voegt elegantie toe aan de mooiste hotelkamers. Dit wandelement is een verfijnde manier om uw kleding en koffer te schikken. Frame Kekkou is een meesterwerk uit hedendaags design. Zowel de bijpassende Hangaa kledinghangers als Frame Kekkou zijn exclusief ontworpen door Studio Edward van Vliet.