Kabuki collectie by Edward van Vliet

Kabuki: Spaces inspired

Vijf-sterren architectonische juweeltjes
De door gerenommeerd ontwerper Edward van Vliet ontworpen Kabuki collection kenmerkt zich door hoogwaardige materialen en perfectie. De collectie bestaat uit exclusieve wand- en kamerschermen, paskamers en garderobes van topkwaliteit.

Het design van deze producten vormt de ruimte op een bijzondere manier en speelt met de perceptie. The Kabuki collection geeft vorm aan het licht door bijzondere vormen en schaduwpartijen en zet een ruimte in een hele nieuwe dimensie.

Japanse esthetiek
The Kabuki collection is geïnspireerd op Japanse esthetiek. Deze oogstrelende architectonische hoogstandjes geven een nieuwe betekenis aan de functie van hospitality. The Kabuki collection creëert momenten van sereniteit en privacy.

De kamerschermen, paskamers, garderobes en roomdividers komen bijzonder tot hun recht in locaties waar bezoekers een exclusief en onderscheidend design verwachten.


“Hoogwaardig Dutch design

Een elegante collectie speciaal voor hospitality, horeca, leisure en retail
The Kabuki collection geeft iedere ruimte een bijzonder luxe en verfijnde uitstraling.

De kamerschermen met garderobe, hangers, zitbank en spiegel vinden hun weg naar suites in luxe hotels of kleedruimtes van spa’s. De Kabuki kamerschermen geven een kantoorruimte, een lobby of restaurant een eigen sfeer en indeling.

De collectie biedt ook speciale oplossingen voor retailers, die waarde hechten aan een bijzondere ervaring en een onderscheidend uiterlijk van de paskamers.

Kies uw eigen persoonlijke opstelling en indeling
The Kabuki collection geeft ruimte aan uw persoonlijke wensen.

Bij de schermen heeft u keuze uit verschillende type bekleding, waaronder behang en eigen stoffen. Daarnaast kunt u elementen toevoegen aan de schermen, zoals haken en spiegels. Het garderobegedeelte biedt extra keuze met hangers, legplanken en gordijnen.

Zo stelt u uit deze bijzondere collectie een eigen ruimte-indeling samen. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden.


Dutch Design
Voor ‘The Kabuki Collection’, ontwikkelde Edward van Vliet verschillende belevingswerelden. Binnen deze sferen staat de beleving van de bezoeker van hotel, restaurant of theater voorop. De garderobe elementen uit de collectie laten zich oneindig variëren: van roomdivider tot design garderobe, van luxe kledinghanger tot mobiele kleedkamer.