Gardelux by Edward van Vliet

Het garderobesysteem Gardelux opnieuw ontdekt

The Kabuki Collection. By Edward van Vliet
Tijdens de Salone del Mobile in Milaan toonde het Nederlandse paviljoen Masterly iets ongeëvenaards: het Masterly Hotel ***** A five star experience. In de historische stijlkamers van Palazzo Francesco Turati realiseerde Studio Edward van Vliet een evenwichtig en poëtisch samenspel tussen vijf Nederlandse designmerken. We vroegen Studio Edward van Vliet een bekende klassieker te restylen, het Gardelux garderobesysteem. Er is een nieuwe lijn ontworpen: The Kabuki Collection. Deze oogstrelende design garderobes en roomdividers geven nieuw élan aan hotels, restaurants en theaters.

Van functionele garderobe naar design garderobe.
Het Gardelux garderobesysteem bewijst zich al decennia lang als functionele design garderobe voor de diverse (openbare) gelegenheden. Gelegenheden waar mensen samen komen, zoals musea en ziekenhuizen; in theaters en restaurants; in sportkantines en zwembaden; in scholen en kantoren.

Samen met world established designer Edward van Vliet onderzochten we hoe een design garderobe méér kan bieden dan enkel functionaliteit. Vanuit de gedeelde visie dat we met moderne, design garderobesystemen en roomdividers een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de beleving van hoogwaardige hospitality ruimtes, sloegen producent en ontwerper de handen inéén. Het resultaat? Een serie hoogwaardige design garderobes genaamd ‘The Kabuki Collection’, die bovendien naar eigen wens te personaliseren zijn. Ambachtelijke materialen door de beste Nederlandse designers gerealiseerd, staan centraal in deze creatieve smeltkroes. ‘The Kabuki Collection’ is een modern antwoord op een exclusieve wens. De collectie bestaat uit vier types design garderobes en roomdividers naar ontwerp van Studio Edward van Vliet, die bezoekers van hotels, restaurants, theaters en resorts in een sfeervolle ambiance ontvangen.

“ Textures, patterns and beautiful materials work together to make walls transcend the two dimensions they define.”